lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Lyckad helg!

Av Jenny Eriksson - 20 november 2011 18:46

Helgen har helt och fullt handlat om hundträning. Igår gick vi upp i den tidiga ottan för att åka till inomhushallen i Kungsör. Det var andra tillfället på Annes och Lottas tävlingsträningskurs, och upplägget var 15 minuters enskild träning på förmiddagen och 15 minuter på eftermiddagen. På förmiddagen filmades alla, och idag samlades vi i Annes lokal för att titta på filmerna, analysera och diskutera. Läskigt, nyttigt och givande! 


Som så många andra hade jag med mig egen kamera för att kunna filma allt. Snälla Sandra med Jade filmade mina och Nikes två pass. Efter det första kurstillfället för ett par veckor sedan var jag oerhört missnöjd med mig själv, med mitt upplägg på träningen och hur jag hanterade situationen. Den här gången kändes mina upplägg mycket bättre, jag hade tänkt igenom träningen på ett helt annat sätt och inställningen var annorlunda. Både Nike och jag kunde lämna planen nöjda och stärkta   
Nästa helg ska vi gå en tävlingspsykologikurs för Niina, det ska bli riktigt spännande!


Ha det gott!

 
ANNONS
 
Matilda

Matilda

21 november 2011 05:48

Vad kul med tävlings psykologi, det skulle verkligen behövas här :-)

http://arnarydsirma.blogspot.com

 
Jeanette & Acke

Jeanette & Acke

22 november 2011 08:35

Tack för en jättetrevlig helg :-) Ni såg ut att ha så trevligt ihop på plan i lördags så jag förstår att din känsla är toppen.
I går var vi ut och praktiserade dina apporteringstips, det kändes så bra, tack för dem.
Hoppas vi ses snart igen

http://www.springpoints.se

 
Ingen bild

Sandra & Jade

22 november 2011 08:44

Jag tackar också för en trevlig helg och samåkning!:-)
Vad skönt att du fick en bra känsla med dig från i lördags. Det syntes att den satt kvar igår också;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se