lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Hm, kanske ändå...

Av Jenny Eriksson - 31 oktober 2011 22:15

Efter att gårdagens tävlingsträning fått mig att på allvar fundera över om det verkligen är hundar jag ska ägna mig åt, eller om jag ska gå över till guldfiskar, kändes dagens träning absolut som en riktning i hundarnas tecken. Tack och lov för fina träningskompisar som man kan skratta tillsammans med! Det blev många spännande diskussioner, och träningen tog en liten ny vändning. Nu ska vi bara strukturera upp oss en aning, bestämma exakt vad vi vill ha och sedan bara köra på det. Lätt som en plätt!  


"Är det verkligen i den här riktningen vi ska?"   

 
ANNONS
 
mia, love&carma

mia, love&carma

2 november 2011 08:25

Vad tråkigt att det inte gick bra i söndags. I bland känns det riktigt skitigt jag brukar hota mig själv med frimärksamlingen men i slut ändan så går jag alltid tillbaka till hundarna ;-)))trots allt så är det ju det som är bäst.
Du hittar nog en annan väg som kommer göra så det blir kalas "Lätt som en plätt" kram marie

http://www.briard.mia-co.com

Jenny Eriksson

2 november 2011 21:17

Tack för de peppande orden, Marie! Ibland känns dalarna otroooligt djupa, men så kanske det måste vara för att de riktigt höga topparna ska nås :) Nu känns det som om vi är på rätt spår igen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se