lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Mycket nu...

Av Jenny Eriksson - 28 oktober 2011 22:13

Det har redan gått en vecka sedan talanglägret, men jag har inte haft energi att skriva en rad. Det är mycket just nu, och jag hinner inte med! I helgen väntar två heldagar med hundträning, först med valpkurs för Ayla på lördagen, och sedan tävlingsträning med Nike på söndagen. Allt väldigt roligt och givande, men också krävande. Som tur är är det lov för eleverna nästa vecka, och nästan som halv semester för oss lärare.   


Talanglägret var hur som helst intressant, med många nya tankar och en hel del att fundera på. Jag har redan bestämt mig för att testa ett nytt konskick för dirigeringsapporteringen, och i veckan har vi på allvar satt igång träningen. Det kan nog bli riktigt bra tillslut!


Minitävlingen på söndagsförmiddagen kändes riktigt bra! Nike var med mig hela tiden, och det visar att vår attitydsträning har gett resultat. Skönt att se skillnaden inte bara hemma, utan även där det faktiskt krävs lite extra. Nu ser jag verkligen fram emot vår nästa tävling, det blir på sätt och vis elddopet.   


En liten film blev det på ff, det jag var mest nöjd med under "tävlingen". Tyvärr blev minneskortet fullt, och snälla Johanna fick hastigt byta till sitt. Får se om resten av programmet kan läggas ut snart.Nu måste vi nanna kudden, så att vi är alerta inför morgondagen!


Ha det gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se