lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Friskvård

Av Jenny Eriksson - 12 oktober 2011 21:43

Att simma mina dårer är friskvård både för dem och för mig!   Det är så härligt att se hur de använder sin fysik på allra bästa sätt, hur musklerna får sig en genomkörare samtidigt som hjärtat får sin träning. Att man sedan blir både blöt och yr av att gå runt bassängen ungefär tusen gånger spelar ingen som helst roll! 


 


 


Ha det gott!
 
ANNONS
 
Hanne, uppföderskan

Hanne, uppföderskan

13 oktober 2011 05:43

Härlig motion och fantastisk möjlighet för hundar att sträcka ut. Vibrationsplatta och massage är andra viktiga grundstenar i den där toppfysiken man vill ha.

http://kennelskybar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se