lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 11 september 2011

Lydnadsträning med Ayla

Av Jenny Eriksson - 11 september 2011 21:50

 
ANNONS
 
Siv

Siv

11 september 2011 21:57

Så flink hun er! Og for en interessant metode for å lære inn neseprøven, kult :)

http://www.amokk.no

Jenny Eriksson

11 september 2011 22:06

Tack Siv! Hon är riktigt smart, snabb i huvudet och benen :) Metoden för vittringen har jag snott från min tränare, Anne :) Verkar faktiskt som hon börjar förstå att hon ska söka efter något speciellt. Får se vad det leder till :)

 
mia, love&carma

mia, love&carma

12 september 2011 07:12

ser kanon fint ut :) hon verkar väldigt härlig att jobba med
kram mia

http://www.briard.mia-co.com

 
Karin FK

Karin FK

12 september 2011 07:46

Liten har blivit stor :D Hon ser ju störthärlig ut! :)

http://kfk-education.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

13 september 2011 14:23

Vilket grymt sätt att träna vittring. Ska jag försöka komma ihåg, när det är dags.

http://www.kennelblagul.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se