lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

SM i lydnad

Av Jenny Eriksson - 20 juni 2011 08:54

Så var en av årets viktigaste helger till ända. SM i lydnad gick av stapeln i Stockholm, på Polishögskolans område i Sörenstorp. Massor av fina ekipage, härliga vänner, en hel del shopping och lite lydnadsträning gjorde helgen så minnesvärd som jag hoppats. 


På fredagen kom Johanna med Hank för att campera hos oss under helgen. Planen var att hinna med ett lydnadspass på kvällen, men en vält slambil på E4:an satte effektivt stopp för det, och Johanna fick spendera många långa timmar i köer istället  


På lördagen var vi på plats på SM-området vid 7:30, för att kunna följa alla våra favoriter. Flera från talangtruppen hade kvalat in, och vi ville naturligtvis ge dem allt vårt stöd. Först ut var Ellinor och Mexx. De gjorde ett finfint program, och när dagen var slut visade det sig att de hamnat precis utanför finalen, på plats 17! Strongt jobbat! Sedan följde Malin och Majni. De gjorde också ett fint program, men nollade tyvärr vittringen. Nästa talangtruppsekipage var Julia med Troja. De kom med till SM på reservplats, men visade tydligt vilken hög kvalité de har, och efter ett toppenprogram hamnade de tillslut på 10:e plats, med plats i finalen!


   


Duktiga Julia och Troja, vilka proffs!


Bland de sista att äntra planen var Karin och Qlura. De var där på studiebesök, men gjorde ett kanonprogram, och efter ihopräknande av poängen hamnade de på 3:e plats inför finalen! Snacka om att visa var skåpet ska stå!


   

Karin och Qlura gav de gamla rävarna en match!


Sofia och Tia gick in som näst sist, men visade upp ett riktigt snyggt program, och vid dagens slut låg de tvåa inför finalen!


 Anette med Ester gjorde sin SM-debut, och visade bland annat upp ett kanonsnyggt ff!


 Ditte med Abby gjorde fina moment, men en nolla på sittande i grupp och lite strul på rutan gjorde att vi berövades synen av en labradår i finlen!
Under dagen hann vi med att träna lite själva, inspirerade av alla fina eipage!


   Lite shopping ägnade vi oss också åt, som sig bör  ! Nike fick en kylväst, ett retrieverkoppel och lite leksaker, medan Dina fick en sele och ett halsband. Åt mig själv köpte jag en träningsväst, samma som jag tittade på redan förra året, så nu var det verkligen dags! Jag köpte även ett halsband till lilla A! På torsdag åker jag till familjen Winninge, och då ska hon få inviga det. 
Finalen blev en blöt tillställning! Himlen öppnade sig efter de första ekipagen, och regnet föll över i stort sett samtliga finaldeltagare. Vi kröp ihop i våra stolar under paraplyer och parasoll, och trots allt hade vi det ganska mysigt. Det visar ju också vilka lydnadsnördar vi är! Vi tyckte dock synd om de tävlande, som krigade bra ute på planen. När Maria och Ylle gick ut som sista ekipage, och ledande från kvalomgången, öste regnet ner! Men de visade inga tecken på att störas av allt det våta, utan gjorde en fantastisk runda, och slutade tillsist överst på pallen! Sofia med Tia gjorde också kanonbra ifrån sig, och behöll därmed sin andraplats! Även Julia och Karin gjorde fina program, och slutade på fina placeringar. Stort grattis till alla duktiga ekipage! Vi ses nästa år i Borlänge!


Tack också till alla fina, härliga vänner! Trots dåligt väder önskade jag mig inte vara någon annanstans än just i den fällstolen, under det droppande parasollet tillsammans med er  


Ha det gott! 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

20 juni 2011 10:09

Verkligen en kanonhelg!! Vi längtar tills vi får se dig o Nike nästa år, då får vi en labbe i finalringen! ;)

Snart är Anita hemma! Mycket spännande!!

http://www.hied.wordpress.com

Jenny Eriksson

20 juni 2011 19:16

Finaste Johanna! Klart vi måste visa alla att labbarna äger! Ska göra mitt bästa till nästa år :) Lilla A, snart i min famn!

 
Karin FK

Karin FK

20 juni 2011 10:38

Jag och Qlura uppskattade väldigt mycket att ni satt i den fällstolen under det droppande parasollet ;).
Nästa år kommer vi och hejar på dig och Nike :D

http://kfk-education.bloggplatsen.se

Jenny Eriksson

20 juni 2011 19:15

Det var verkligen otroligt kul att få följa er under helgen! Nästa år hoppas jag att vi båda är där, så vi kan heja på varandra :D

 
Ingen bild

Lotta, Keiko & Siri

20 juni 2011 10:51

Hade heller inte velat sitta någon annanstans än under parasoller och paraplyn :)
Tack alla för en toppen helg! Nu ser vi med spänning fram mot vilka som kommer med nästa år :)
Kram

Jenny Eriksson

20 juni 2011 19:11

Bästaste Lotta! Hela sommaren ligger framför oss nu, här ska tränas!

 
Cissi, Rissie & Lyra

Cissi, Rissie & Lyra

20 juni 2011 11:08

Ja vilken härlig helg det blev!! Och vad inspirerad man blir, vi vill ju också vara med där ute på planen!!

http://lyras.blogg.se

Jenny Eriksson

20 juni 2011 19:08

Toppenhelg trots allt! Snart är vi där, allihopa!

 
Hanne, uppföderskan

Hanne, uppföderskan

20 juni 2011 14:13

Men liiiite liiite hade du väl kunnat tänka dig att vara hos oss med lilla Ayla? Bara liiiite???

Skämt åsido, vad härligt ni verkar ha haft det och jag förstår att det är superinspirerande. Lovar åka till dö'trista Borlänge nästa år om du och snikan kvalat in...

http://kennelskybar.bloggplatsen.se

Jenny Eriksson

20 juni 2011 19:07

Önskade att ni båda var där tillsammans med oss :) Ska försöka få till en liten resa till Borlänge nästa år ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se