lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 30 september 2010

Nu är det höst

Av Jenny Eriksson - 30 september 2010 21:21

I morse var det dags att plocka fram vantarna för morgonpromenaden. Jag hörde när jag gick ut genom porten någon som skrapade sin bil. Det betyder otvivelaktigt att hösten är här, och att vi har en kylig tid framför oss. Men jag njuter av naturens vackra färger, och ser fram emot många fästing-, mygg- och ormfria månader. 


Idag tränade jag tillsammans med Camilla och Lotta på Stockholm Södra. Jag lät Nike sitta och titta på medan Camilla tränade sin Tista, och det tände Nike ordentligt! Jag måste komma ihåg att göra så här då och då, inte alltid låta henne komma ut på planen först. Jag kan använda mig av de små, och samtidigt ge dem lite aktivering.


I morgon kommer fru uppföderskan hit för en utbildningshelg, så jag ska bidra med husrum och lite smått att äta under ett par dagar. Det ska bli kul att få umgås lite igen, det var ett tag sedan  !


Nu är det dags att krypa till kojs, det är ju en dag i morgon också...


Ha det gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se