lydnadshundar

Direktlänk till inlägg 1 september 2010

Ansökning

Av Jenny Eriksson - 1 september 2010 21:13

Idag filmade vi för tredje gången, och nu känner jag mig ganska nöjd. Visst finns det saker vi kan göra bättre, men med tanke på att vi egentligen har gått vidare från klass III, och inte tränat helhet på länge, är det ändå okej. Filmen finns på youtube:

Nu kan vi bara hoppas att ledarna tycker om det de ser!


Ha det gott!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kerstin Forsberg

2 september 2010 21:09

Grattis! Grattis!
Vad duktiga ni är, Nike visar sådan glädje,
jätteroligt att få se filmen.

 
Ingen bild

Susanne

4 september 2010 19:19

Hej!
Kollade filmen,vilken härlig kontakt du och Nike har.JÄTTEBRA
Hälsningar Susanne och Tammie.

 
Hanne

Hanne

7 september 2010 21:00

Ser du, du har en egen fanclub!!!

http://kennelskybar.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

6 oktober 2010 12:10

Ser otroligt snyggt ut. Diggar svansviftningarna :)

http://kennelblagul.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Eriksson - 27 juni 2012 12:19

Den nya bloggen är nu uppstartad, även om jag då och då går in och redigerar utseende och dyl.    Inom en snar framtid kommer jag alltså att stänga ner den här bloggen.  Den nya adressen är: www.aylanike.wordpress.com Titta gärna in redan n...

Av Jenny Eriksson - 25 juni 2012 11:00

Efter en vecka i Dalarnas avkopplande värld åkte vi hemåt igen i lördags. På söndagen var vi inbjudna till en träningstävling, och lilla gula skulle få ta sig igenom en hel tvåa. Lite nervöst var det eftersom vi inte tränat något alls under våra daga...

Av Jenny Eriksson - 21 juni 2012 13:40

De senaste veckorna har varit fullspäckade, både under veckodagarna och helgerna, därav det klena bloggandet. Jag funderar också på att byta blogg, eventuellt till wordpress, men jag återkommer om det.   Här kommer i alla fall en kort sammanfattn...

Av Jenny Eriksson - 5 juni 2012 21:29


Aylas apporteringsträning ger verkligen snabba resultat! På bara ett fåtal gånger har hon gått från att släppa dummyn halvvägs in till att snabbt komma ända fram till mig, slänga in rumpan vid min sida och sitta som ett ljus med dummyn i ett stadigt ...

Av Jenny Eriksson - 3 juni 2012 21:32


Äntligen är de sista inlämningsuppgifterna rättade och betygen satta! Sista veckan har varit helt galen, och varje kväll har ägnats åt ett par timmars läsande och rättande! Nu blir det lugnare de sista veckorna fram till det hägrande sommarlovet!  ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se